Hyra och boka

Behöver du hyra en cykel på plats? Vill du boka ett färdig paket med boende och upplevelser på vägen?

Hyra Cykel

RentBike

Hos RentBike kan du hyra cykel på olika destinationer i södra Sverige, bland annat i Malmö, Ystad, Helsingborg och Simrishamn. De finns på platser som har närhet till natur, kultur och cykelleder. På deras hemsida kan du läsa mer om utvalda cykeldestinationer och cykelpaket. Här kan du boka alltifrån från elcyklar, mountainbikes, barncyklar till traditionella damcyklar.

Travelshop

Travelshop finns bland annat Malmö, Ystad, Simrishamn, Landskrona, Ängelholm och Helsingborg. Välj bland touringcyklar, elcyklar, cykelvagnar och väskor för att skräddarsy din cykelsemester.

Paketerbjudanden:

Sakura Tours

På alla cykelturer kan Sakura Tours erbjuda hyrcykel, bagage transport, lunchbox och en cykelvärd på de flesta språk. De kan även lägga till boende och justera antalet dagar och distans vid önskemål. Sakura Tours har dessutom ett femdagarspaket i vikingarnas spår. Turen, som börjar i Simrishamn och avslutas i Höllviken, följer havet och vita stränder med flera intressanta stopp där du kan känna historiens vingslag.

Travelshop

Travelshop har bland annat ett tredagarspaket där du själv väljer på vilka platser som du vill hämta och lämna cykeln. Välj bland touringcyklar, elcyklar, cykelvagnar och väskor för att skräddarsy din cykelsemester. Travelshop erbjuder även förvaring och transport av bagage.

Sweden by Bike

Sydkustleden Grand Tour är paketet för dig som vill uppleva allt och lite till. På sex dagar cyklar du hela Sydkustleden med stopp på fem utvalda boenden. I paketet ingår övernattning, frukost och karta. Välj tillägg så som picknickkorg, extranätter, elcykel eller bagagetransport för göra paketet precis som just du vill ha det.

EverTrek

Evertrek har olika typer av cykelpaket för dig som vill cykla hela Sydkustleden. Du kan själv välja mellan tre olika program - åtta, sju eller sex dagar - beroende på hur du vill lägga upp dina etapper. Boende, bagagetransporter och karta ingår. Välj till hyrcykel och måltider. I det detaljerade programmet får du massor av tips på vackra och intressanta stopp längs vägen.

Petit Hotel

Petit Hotel har skapat ett paketerbjudande för finsmakare som vill njuta av god mat och Skåne vackra östkust. Mellan Simrishamn och Bromölla bor du på tre små, charmiga hotell. På deras hemsida kan du läsa mer om fler kulinariska stopp längs vägen.